"Onze missie is om mooie, kwalitatieve dranken te maken die op ambachtelijke wijze worden geproduceerd"

Fiorito

Fiorito is een jongensdroom die is uitgekomen. Na een bezoek aan onze familie in Sicilië begonnen we thuis in de keuken met het maken van ambachtelijke, handgemaakte limoncello van biologische citroenen, op basis van een oud familierecept. Aanvankelijk als hobby, maar dit veranderde toen we in 2011 een zilveren medaille op de International Wine & Spirits Competition wonnen. Daarna is het snel gegaan. We hebben onze banen opgezegd om onze droom achterna te gaan.

Inmiddels hebben we een portfolio opgebouwd van verschillende ambachtelijke merken en dranken zoals Fiorito Limoncello, Fiorito Rum en het merk Li in verschillende varianten. Onze missie is om mooie, kwalitatieve (alcoholische) dranken te maken die op ambachtelijke wijze worden geproduceerd

Fiorito Limoncello

Toen we een bezoek brachten aan onze familie op Sicilië, genoten we van de gastvrijheid en de lokale culinaire gerechten. Na een uitgebreid familiediner kwam de limoncello op tafel. Een limoncello, gemaakt volgens een oud familierecept. Frisser en zachter dan de limoncello’s die we kenden. De biologische citroenen worden met de hand geschild. Alleen de allerdunste schil wordt gebruikt, waardoor een rijke, zachte smaak ontstaat. Thuis gekomen, maakten wij onze eerste eigen limoncello. Gewoon bij ons in de keuken. Etentjes met vrienden werden vanaf dat moment afgesloten met een ijskoude, huisgemaakte limoncello. Al snel kwam de vraag of onze limoncello ook te koop was en besloten we de limoncello op grotere schaal te maken.

Het merk Fiorito Limoncello was geboren. Een authentiek product in een stijlvolle, moderne fles. Nu, jaren later maken we onze limoncello nog steeds volgens dit Siciliaanse familierecept en nog altijd op basis van handgeschilde, Italiaanse biologische citroenen. We voegen geen kunstmatige stoffen toe. We hebben een passie voor kwaliteit en dat blijkt ook uit de vele prijzen die onze Limoncello heeft gewonnen en het feit dat onze limoncello inmiddels fans heeft over de hele wereld. Drink Fiorito Limoncello ijskoud. Puur of in de mix met tonic of prosecco.

Salute!

We're almost there

Are you 18?